44 Kedi ile Mrrrrteşem Bir Macera !

07-11-2019 17:16
44 Kedi ile Mrrrrteşem Bir Macera !

 

44 Kedi ile Mrrrrteşem Bir Macera !

44 Kedi, sevimli dünyası ile tüylü dostları bir araya topluyor. "Bafi Kediler” adlı müzik grubunun üyeleri olan sevimli kediler Lampo, Milady, Pilou ve Köfte, Büyük anne Pina’nın garajında yaşarlar.

Tüm tüylü dostları bir araya toplayarak, başı dertte olan herkesin yardımına koşan Bafi Kediler, bütün canlıların birbirleriyle yardımlaşarak uyum içinde yaşamaları gerektiğine inanırlar.

Her birinin karakteri farklı olmasına rağmen bir arada patikulade bir harmoni ile yaşarlar.

Lampo :


Lampo hayatta heyecanlı, iyi niyetli, korkusuz, her şeye meraklı ve inanılmaz kendi güvenli bir kedi. Her zaman dışarı çıkıp, dünyayı keşfetmek istiyor.

Hevesi ve sevimliliği onu doğal bir lider haline getirirken, bazen kendisini ve arkadaşlarını belanın içine sürükleyebiliyor. Yine de Lampo her tür soruna gülümseyerek macera olarak nitelendiriyor.

Lampo’nun özel gücü : Lamponun bıyıkları bazen düzleşip bazen kıvrılarak onun doğru yolda olup olmadığını ya da bir problemin çözümünün doğru olup olmadığını gösteriyor.

Bafi Kedilerde Rolü: Lampo şarkı söyleyip, gitar çalıyor.

Milady :


Milady şık, zeki ve kurnaz. Aynı zamanda atletik, akrobatik ve ‘Cat-Fu’ uzmanı – ki sadece zorunlu olduğu zaman bunu kullanıyor.

Milady, rakibini zekası ile alt etmeyi tercih ediyor. Bazen zekası ile Lampo’nun da önüne geçebiliyor.

Milady’nin özel Gücü: Birisi yalan söylediği zaman tüyleri pembe rengine dönüşüyor.

Bafi Kedilerdeki Rolü : Milady şarkı söyleyip, bass gitar çalıyor.

Pilou :


Pilou, dünya tatlısı bir kedicik. Her zaman en şapşalca, en komik, en eğlenceli şeyleri söylüyor ya da yapıyor. Böylelikle başkalarının kaçırdığı eğlenceyi ve espriyi yakalayabiliyor.

Bununla birlikte Pilou aslında çok zeki, tam bir gözlemci ve hızlı öğrenenlerden. Olaylara farklı bir bakış açısı var ve insanlar hoşlansa da hoşlanmasa da her zaman dürüst fikirlerini söylüyor.

Pilou’nun Özel Gücü: Pilou’nun inanılmaz bir tatlılığı var ve bunu çok iyi biliyor. Bu tatlılık onun özel gücü. Gözlerini büyütüp bakarak sevimliliğini arttırıyor ve böylelikle kötüleri bile hipnotize ederek iyi davranmaya yönlendirebiliyor.

Bafi Kedilerdeki Rolü : Pilou trampet çalıyor.

Köfte :


Köfte, tam tembel bir kedi. Korktuğunda, gergin ya da telaşlı hissettiğinde, karanlık ya da aydınlık olduğunda yani aslında her zaman sürekli yemek yiyor. Köfte için her sebep yemek yemek için güzel bir sebep. Köftenin korkuya meyilli çok çılgın bir hayalgücü var. Ama yine de çoğunlukla çılgın teorileri gerçeğe dönüşüyor !

Köfte’nin Özel Gücü : Köfte tehlike yaklaştığı zaman, bir anda makarnalı köfte yeme ihtiyacı duyuyor.Böyle bir durum olduğunda arkadaşları özellikle dikkat kesiliyor ve başlarına ne gelebileceğini tahmin etmeye çalışıyorlar.

Bafi Kedilerdeki Rolü : Köfte org çalıyor ve org çalmayı çok seviyor. Çünkü böylelikle etrafta zıplayıp durmak zorunda kalmıyor ve bir yandan atıştırabiliyor.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.