Adore Kart Avantajları

15-04-2022 13:54
Adore Kart Avantajları
Adoreoyuncak.com.tr’den vereceğiniz her 100 TL alışverişinizde 2 TL para puan kazanırsınız. Kazanılan puan oran/miktarı zaman zaman ürün gruplarında, seçili kategorilerde ve özel dönemlerde değiştirilebilir.
Sipariş iptal veya iade edildiği durumlarda harcanılan ve kazanılan para puanlarınızın tutarı iptal edilerek hesabınızdan silinmekte ve iade bakiyenizden düşülmektedir.
 
Para Puanlar Nasıl Kullanılır?
Para puan kazanabilmek ve kullanabilmek için öncelikle sitemize üye olmanız gerekmektedir.
Hesabım bölümünden ‘’Puanlarım ve hediye çeklerim’’ sekmesine tıklayarak mağazalarımızda oluşturduğunuz ve/veya kullandığınız Adore Kart Bilgilerinizi ve ‘’Puanlarım ve Hediye Çeklerim‘’ başlığı altında adoreoyuncak.com hesabınızda bulunan puanlarınızı görebilirsiniz. 

1-Adore Kartınızda bulunan mağaza alışverişlerinizden kazandığınız yada adoreoyuncak.com hesabınızdan Adore Kartınıza aktardığınız para puanları ‘’Site Hesabıma Aktar‘’ butonuna tıklayıp istediğiniz miktarı girerek adoreoyuncak.com hesabınıza aktarmalısınız. 

2-Sepet özetinizde ‘’Hediye çeki kullan‘’  butonuna tıklayarak oluşturduğunuz çek kodunu bu alana girerek ‘’Kullan ‘’ butonuna tıklamalısınız. Alışveriş tutarınızdan otomatik olarak bu tutar düşecektir.
 
Adore Oyuncak Mağazasında kullandığım Adore Kartımın Puanlarını adoreoyuncak.com'da kullanabilirmiyim?
Adore oyuncak mağazalarından yaptığınız alışverişlerde  Adore kartınız da biriken puanlarınızı, site hesabınıza aktararak adoreoyuncak.com.tr’den kullanabilirsiniz ve/veya adoreoyuncak.com.tr’den yaptığınız alışverişlerde kazandığınız puanları mağazalarda kullanmak isterseniz aynı şekilde puanlarım bölümünden Adore Kart hesabınıza aktararak kullanabilirsiniz. Kartlar bölümünde T.C numaranız üzerine açılmış tüm Adore Kartlarınızı görüntüleyebilir ve dilediğiniz puan miktarını dilediğiniz kartınıza aktarabilirsiniz. Aynı şekilde adoreoyuncak.com üzerinden kazandığınız puanları diğer adore kartınıza aktararak tüm Adore Oyuncak mağazalarında kullanabilirsiniz.
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.